ינואר 2017

קורס "סודות מהמטבח"- 12 מפגשים

מחזור נוסף ייפתח במסלול שישי בוקר בינואר 2017
חופשת פסח
קונדיטוריה מורחב מסלול בוקר- מארס 2017
חדש!!! עבודה מעשית בזוגות!!!
מארס 2017

קורס סודות האפיה מסלול בוקר

מחזור מארס

ההרשמה בעיצומה!!!

 

דצמבר 2016
חופשת פסח 2017
קורס סודות האפיה מסלול ערב
 

 
יולי 2017
 
 

30

  בשר- חלקים קדמיים ואחוריים  

 

 
אוגוסט 2017
 
 

6

  קורס טבחים צעירים לילדים במגוון מסלולים  
 

7

  כיסונים מכל העולם  
 

17

  גלידות וקינוחים קפואים  
 

21

  סושי  
 

22

  בישול בריא  
 

27

 

חמשת החושים

מיני סדרה לבישול מתקדם

 
 

28

  אפייה ללא סוכר  
 

29

  בישולי עמים  

 
ספטמבר 2017
 
 

6

  בישול טבעוני  
 

11

 

ארוחת ראש השנה חגיגית

מסלול בוקר

 
 

12

 

ארוחת ראש השנה חגיגית

מסלול ערב

 
 

26

 

קונדיטוריה כל אחד יכול

יום מרוכז

 


אודות

 

 
"עושים בישול"- הבית הקולינארי שלך

מרכז עושים בישול נוסד בשנת 2003 ע"י השף אורן גירון.

המרכז נותן מענה לכל האתגרים הקולינאריים הניצבים בפנינו:

למעוניינים ללמוד בישול מקצועי, למעוניינים ללמוד אפיה וקונדיטוריה עילית, לקהל החובב הרוצה להגיע למפגש בודד בכל נושא בבישול או באפיה, לארגונים המעוניינים בגיבוש צוות או למי שרוצה לרכוש שובר מתנה מקורי.

המרכז נותן גם שירותיים של ייעוץ קולינארי לבעלי עסקים בתחום או לאלו המעוניינים להשתלב בענף.
 
שף אורן גירון,נשוי לנילי ואב לאיתי, עידו ושירי, מתגורר ברעננה, הבעלים והמנהל המקצועי של המרכז הקולינארי "עושים בישול".
 
את דרכו הקולינארית החל גירון בגיל 14 כבר אז מכר בצקים קפואים לכל דורש בימי החופש הגדול. בשנת 1991 לאחר שחרורו הצבאי נרשם אורן לבית הספר "תדמור "למסלול מנהל בתי מלון. לאחר שסיים את לימודיו בהצטיינות החליט להקדיש את זמנו ללמוד אהבתו הגדולה ונסע ללונדון לבית ספר היוקרתי לקולינאריה Le Cordon Bleu  - שם רכש את כל ההכשרה הקיימת בתחום של בישול ואפיה וזכה לתעודה הנכספת Le Grand Diplôme בהצטיינות יתרה. בשנת 1995 חזר אורן והחל את עשייתו בענף.
 
חלק מפועלו של השף היה ניהול גני אירועים יוקרתיים, ניהול ויעוץ לחברות מזון מובילות,יעוץ לתוכניות טלוויזיה ורדיו. מאז שנת 2003 מנהל השף גירון את המרכז הקולינארי "עושים בישול" יחד עם נילי וצוות עובדים מקצועי ומסור, שמו לעצמם למטרה לתת לכל תלמיד תחושה של "בית קולינארי". אליהם מצטרפים מקבץ השפים הקונדיטורים הטובים בארץ. בין המורים שמלמדים במרכז: שף קונדיטור טל האוזן, שף קונדיטור הילה עזרא, שף קונדיטור טל בן שושן, שף יולי מזרחי, שף חני בורובסקי ועוד. כולם מתמחים בשיטות הוראה מותאמות לענף הבישול והאפייה.
 
אחת לשנה מקפיד מרכז "עושים בישול" להזמין לסדרה של סדנאות אומן שפים ידועי שם מכל העולם, על מנת לספק עוד ידע, טכניקות והעשרה מקצועית לבוגריו ולעמוד בקו אחד עם הסצנה הקולינארית העכשווית.
 
אנו מצפים לראותכם בין אלפי תלמידים שהחליטו לבחור בטוב ביותר.
 
חדש בקורסים לאנשי מקצוע -קורס ניהול והקמת עסק,לחצו כאן למידע נוסף
 
 

 

 

 

 

 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי