ינואר 2018

קורס "סודות מהמטבח"- 12 מפגשים

מחזור נוסף ייפתח במסלול חמישי ערב בינואר 2018
קונדיטוריה מורחב מסלול בוקר- פברואר 2018
חדש!!! עבודה מעשית אישית!!!
פברואר 2018

קורס סודות האפיה מסלול בוקר

מחזור פברואר 2018

ההרשמה בעיצומה!!!

 

קורס סודות האפיה מסלול ערב
 

 

 


מאי 2018
 

5

 

אפייה ללא סוכר

 
 

8

 

פסטות טריות ורטבים מהחלומות

 
 

13

 

חגיגת גבינה לשבועות

מסלול בוקר

 
 

14

 

חגיגת גבינה לשבועות

מסלול ערב

 
 

17

 

ארוחה אסיאתית כולל הכנת סושי

הסדנא מלאה!

 
 

17

  חגיגת גריל לקרניבורים  
 

21

 

המטבח הערבי

מיני סדרה בהנחיית נוף עתאמנה

מסלול בוקר

 
 

24

 

המטבח הערבי

מיני סדרה בהנחיית נוף עתאמנה

מסלול ערב

 

 
 

 


אודות

 

 
"עושים בישול"- הבית הקולינארי שלך

מרכז עושים בישול נוסד בשנת 2003 ע"י השף אורן גירון.

המרכז נותן מענה לכל האתגרים הקולינאריים הניצבים בפנינו:

למעוניינים ללמוד בישול מקצועי, למעוניינים ללמוד אפיה וקונדיטוריה עילית, לקהל החובב הרוצה להגיע למפגש בודד בכל נושא בבישול או באפיה, לארגונים המעוניינים בגיבוש צוות או למי שרוצה לרכוש שובר מתנה מקורי.

המרכז נותן גם שירותיים של ייעוץ קולינארי לבעלי עסקים בתחום או לאלו המעוניינים להשתלב בענף.
 
שף אורן גירון,נשוי לנילי ואב לאיתי, עידו ושירי, מתגורר ברעננה, הבעלים והמנהל המקצועי של המרכז הקולינארי "עושים בישול".
 
את דרכו הקולינארית החל גירון בגיל 14 כבר אז מכר בצקים קפואים לכל דורש בימי החופש הגדול. בשנת 1991 לאחר שחרורו הצבאי נרשם אורן לבית הספר "תדמור "למסלול מנהל בתי מלון. לאחר שסיים את לימודיו בהצטיינות החליט להקדיש את זמנו ללמוד אהבתו הגדולה ונסע ללונדון לבית ספר היוקרתי לקולינאריה Le Cordon Bleu  - שם רכש את כל ההכשרה הקיימת בתחום של בישול ואפיה וזכה לתעודה הנכספת Le Grand Diplôme בהצטיינות יתרה. בשנת 1995 חזר אורן והחל את עשייתו בענף.
 
חלק מפועלו של השף היה ניהול גני אירועים יוקרתיים, ניהול ויעוץ לחברות מזון מובילות,יעוץ לתוכניות טלוויזיה ורדיו. מאז שנת 2003 מנהל השף גירון את המרכז הקולינארי "עושים בישול" יחד עם נילי וצוות עובדים מקצועי ומסור, שמו לעצמם למטרה לתת לכל תלמיד תחושה של "בית קולינארי". אליהם מצטרפים מקבץ השפים הקונדיטורים הטובים בארץ. בין המורים שמלמדים במרכז: שף קונדיטור טל האוזן, שף קונדיטור הילה עזרא, שף קונדיטור טל בן שושן, שף יולי מזרחי, שף חני בורובסקי ועוד. כולם מתמחים בשיטות הוראה מותאמות לענף הבישול והאפייה.
 
אחת לשנה מקפיד מרכז "עושים בישול" להזמין לסדרה של סדנאות אומן שפים ידועי שם מכל העולם, על מנת לספק עוד ידע, טכניקות והעשרה מקצועית לבוגריו ולעמוד בקו אחד עם הסצנה הקולינארית העכשווית.
 
אנו מצפים לראותכם בין אלפי תלמידים שהחליטו לבחור בטוב ביותר.
 
חדש בקורסים לאנשי מקצוע -קורס ניהול והקמת עסק,לחצו כאן למידע נוסף
 
 

 

 

 

 

 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי