מתכונים >> צורוס

צ'ורוס ספרדי


החומרים:


80 גרם חמאה

300 מ"ל מים

80 גרם סוכר

175 גרם קמח

4 ביצים

שמן לטיגון עמוק

סוכר וקינמון מעורבבים יחדיו

לרוטב-

200 מ"ל חלב

100 מ"ל שמנת מתוקה

100 גרם שוקולד מריר


 

 


אופן ההכנה:



1. שמים בסיר קטן את החמאה המים והסוכר ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הקמח. 

2. מבשלים תוך כדי בחישה עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר. מסירים מהאש ומצננים מעט. 

3. מעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה ומערבלים כ-5 דקות, עד לצינון התערובת. 

4. מוסיפים את הביצים אחת אחת ובוחשים היטב אחרי כל הוספה. 

5. מחממים שמן לטיגון עמוק. 

6. ממלאים שק זילוף בתערובת, מותחים מעל הסיר חוט שפגאט ומזלפים לתוך השמן החם מהבצק וחותכים בעזרת החוט המתוח. 

7. מטגנים עד שהבצק יזהיב. מטגנים כך את יתר הבצק.

8. לרוטב- מרתיחים חלב ושמנת מתוקה, יוצקים על השוקולד וממתינים דקה. טורפים עד קבלת תערובת אחידה.

 


לסרטון המציג את אופן הכנת הצ'ורוס, לחץ כאן

 


 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי