השתלמויות מקצועיות >> חמשת החושים
 

חמשת החושים של אורן

 

שף אורן גירון

חדש! מסלול ערב

מיני סידרה בנושא בישול איכותי מתקדם

במסגרת הקורס יילמדו כ- 10 מתכונים בכל שיעור , כשהדגש הוא על לימוד טכניקות עבודה רבות, מגוונות ולא מוכרות שמהן ניתן להרכיב ולבנות אינספור ארוחות ותפריטים  במטבח הביתי.

כל  שיעור יוקדש לנושא אחר  והשילוב בין כל השיעורים ייתן כיסוי לכל תחומי הבישול בכלל והגורמה בפרט.

הקורס מיועד לאלו המעוניינים ללמוד טכניקות חדשות, לקבל רעיונות וכלים ליצירת מתכונים אישיים. דגש על הגשה ופרזנטציה מוקפדים. (מותאם לתלמידים בעלי ידע מוקדם המעוניינים לקבל רעיונות וכלים)

 

 25.9.16- יום א׳- 17:00-23:00- מפגש ראשון- מנות ראשונות ומרקים- מגוון מנות ראשונות להכנה בטכניקות שונות. מנות חמות וקרות על בסיס ירקות, בשר, עוף ודגים. דגש על פרזנטציה מעוררת ועדכנית ושילובי טעמים מושלמים. פטה כפרי עם פיסטוקים ורֶליש ירקות, מרק דגים מוקצף עם קרם לימונים כבושים, סלמון כבוש בטוגראשי עם סלט לוביה פיקנטי, סמוסה עוף וחומוס עם ארטישוק כבוש ועוד.

9.10.16- יום א׳- 17:00-23:00-  מפגש שני- סלטים- היכרות עם עולם הסלטים. מגוון אינסופי של שילובים והגשה באופן אישי או למרכז שולחן או מזנון. סלט אפונה וכדורי בשר מפתיע, סלט שעועית ירוקה עם שבבי טורטיה ועוף, סלט פטריות וחצילים קלויים באיולי ווסאבי, סלט אורז בר, תרד ומנגו ועוד.

 

30.10.16- יום א׳- 17:00-23:00- מפגש שלישי- תוספות- לימוד והכנת מגוון עצום של תוספות על בסיס ירקות, קטניות ודגנים, פירות ועלים מגוונים. לדוגמא- אורז חמשת האוצרות, ברוקולי אפוי בצ'אטני פיקנטי, תבשיל ירקות הודי, מוס תרד בעטיפת עלים ירוקים ועוד. 

6.11.16- יום א׳- 17:00-23:00-  מפגש רביעי- מנות עיקריות- מגוון רחב של סוגי מנות עיקריות בשיטות בישול שונות על בסיס בשר, עופות ודגים. פילה דג ים עם ריזוטו גריסים, לזניה מעודנת של עוף פטריות יער, שורט-ריב בבישול ארוך עם קרמל פירות יער, קבב מעושן באורז ווהאני ועוד.

 

13.11.16- יום א׳- 17:00-23:00-  מפגש חמישי- קינוחים- סיום מתוק לארוחה מגוונת. טכניקות הכנת קינוחים אישיים ומרכזיים בשילובי טעם יצירתיים וקלות הכנה. לדוגמא- קרם ברולה סמי פרדו בעלי פילו שוקולד, קונסומה פטל עם סורבה לואיזה, קרם שוקולד קטן, ספוג אגוזים-תפוז וקרם יוגורט ועוד.           

 

     

 

מחיר הקורס

לחמשת המפגשים (לא ניתן להירשם לשיעור אחד):
לתלמידי עושים בישול: 2590 ₪
לתלמידי חוץ: 2790 ₪

 
 

 



לאתר הסלולרי סרקו את הברקוד



 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי