השתלמויות מקצועיות >> חמשת החושים
 


חמשת החושים של אורן

שף אורן גירון


מיני סידרה בנושא בישול איכותי מתקדם

במסגרת הקורס יילמדו כ- 10 מתכונים בכל שיעור , כשהדגש הוא על לימוד טכניקות עבודה רבות, מגוונות ולא מוכרות שמהן ניתן להרכיב ולבנות אינספור ארוחות ותפריטים  במטבח הביתי.

כל  שיעור יוקדש לנושא אחר  והשילוב בין כל השיעורים ייתן כיסוי לכל תחומי הבישול בכלל והגורמה בפרט.

הקורס מיועד לאלו המעוניינים ללמוד טכניקות חדשות, לקבל רעיונות וכלים ליצירת מתכונים אישיים. דגש על הגשה ופרזנטציה מוקפדים.


       (מותאם לתלמידים בעלי ידע מוקדם המעוניינים לקבל רעיונות וכלים)




 

 מפגש ראשון  |  מנות ראשונות מרקים

15.7.2014
יום ג'
17:00-23:00
 
     
 
מגוון מנות ראשונות להכנה בטכניקות שונות. מנות חמות וקרות על בסיס ירקות, בשר, עוף ודגים. דגש על פרזנטציה מעוררת ועדכנית ושילובי טעמים מושלמים. פטה כפרי עם פיסטוקים ורֶליש ירקות, מרק דגים מוקצף עם קרם לימונים כבושים, סינטה כבושה בטוגראשי עם סלט לוביה פיקנטי, קונסומה בקר וסלסטין ועוד. 
 

מפגש שני  |  סלטים

22.7.2014 יום ג' 17:00-23:00
 
 
 
היכרות עם עולם הסלטים. מגוון אינסופי של שילובים והגשה באופן אישי או למרכז שולחן או מזנון. סלט ירקות קשים ועוף מעושן, סלט שעועית בחמישה צבעים עם פירות, סלט פטריות וחצילים קלויים באיולי חזרת, סלט אורז בר, תרד ומנגו ועוד.
 
 

מפגש שלישי  |  תוספות

29.7.2014
יום ג' 17:00-23:00

 
 
לימוד והכנת מגוון עצום של תוספות על בסיס ירקות, קטניות ודגנים, פירות ועלים מגוונים. לדוגמא- אורז חמשת האוצרות, ברוקולי אפוי בצ'אטני חבושים, תבשיל ירקות הודי, מוס תרד בעטיפת עלי גפן ועוד.

           

מפגש רביעי  |  מנות עיקריות

5.8.2014 יום ג' 17:00-23:00

 
     

מגוון רחב של סוגי מנות עיקריות בשיטות בישול שונות על בסיס בשר, עופות ודגים. מוסלין סלמון בפילה דג ים, לזניה מעודנת של עוף פטריות יער, שורט-ריב בבישול ארוך עם קרמל פירות יער, קבב מעושן באורז ווהאני ועוד.



מפגש חמישי  |  קינוחים

12.8.2014 יום ג' 17:00-23:30
                  
 
 
סיום מתוק לארוחה מגוונת. טכניקות הכנת קינוחים אישיים ומרכזיים בשילובי טעם יצירתיים וקלות הכנה. לדוגמא- קרם ברולה סמי פרדו בעלי פילו שוקולד, קונסומה פטל עם סורבה לואיזה, קרם שוקולד קטן, ספוג אגוזים-תפוז וקרם יוגורט ועוד.
 
     
 

מחיר הקורס

לחמשת המפגשים (לא ניתן להירשם לשיעור אחד):
לתלמידי עושים בישול: 2590 ₪
לתלמידי חוץ: 2790 ₪

לפרטים והרשמה: 09-9518868  או צור קשר




 



לאתר הסלולרי סרקו את הברקוד



 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי