ינואר 2018

קורס "סודות מהמטבח"- 12 מפגשים

מחזור נוסף ייפתח במסלול חמישי ערב בינואר 2018
קונדיטוריה מורחב מסלול בוקר- פברואר 2018
חדש!!! עבודה מעשית אישית!!!
פברואר 2018

קורס סודות האפיה מסלול בוקר

מחזור פברואר 2018

ההרשמה בעיצומה!!!

 

אפריל 2018
קורס סודות האפיה מסלול ערב
 

 

 

 
 
 
 

מארס 2018
 

25

 

קורס טבחים צעירים- חופשת פסח 2018

 

 
 

אפריל 2018
 

10

 

לעבוד כמו שף

יום מרוכז

 
 

22

 

כיתת אומן עם אלוף איטליה השף 

Gianluca Fusto​

 
 

30

  בישולי עמים 2  

 

מאי 2018
 

5

 

אפייה ללא סוכר

 
 

8

 

פסטות טריות ורטבים מהחולומות

 
 

13

 

חגיגת גבינה לשבועות

מסלול בוקר

 
 

14

 

חגיגת גבינה לשבועות

מסלול ערב

 
 

17

 

ארוחה אסיאתית כולל הכנת סושי

 
 

21

 

המטבח הערבי

מיני סדרה בהנחיית נוף עתאמנה

מסלול בוקר

 
 

24

 

המטבח הערבי

מיני סדרה בהנחיית נוף עתאמנה

מסלול ערב

 

 
 

 


דף הבית

 

המרכז הקולינארי "עושים בישול" נוסד בשנת 2003 ע"י השף אורן גירון וחוגג יותר מעשור של עשייה קולינארית ענפה.

המרכז נותן מענה לכל האתגרים הקולינאריים הניצבים בפנינו: למעוניינים ללמוד בישול מקצועי, למעוניינים ללמוד אפיה וקונדיטוריה ברמה גבוהה, לקהל החובב הרוצה להגיע לסדנאות חד-פעמיות בכל נושא בתחומי הבישול או באפיה, לארגונים המעוניינים בגיבוש צוות או למי שרוצה לרכוש שובר מתנה מקורי. המרכז נותן גם שירותים של ייעוץ קולינארי לבעלי עסקים בתחום או לאלו המעוניינים להשתלב בענף.

נשמח לארח אתכם בבית הקולינארי שלנו ולשתף אתכם בחוויה!
 

לטור האפיה של השף אורן גירון בנענע10


מתכון לחלת שוקולד של השף אורן גירון

 

 

 



     


             
 
 
 
   
     

 
 
   
 

סופגניות קלאסיות

ספיישל לחנוכה

 
 

 
 


 
 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי