מתכונים >> מאפינס שוקולד ציפס


מאפינס שוקולד צ'יפס


החומרים ל-18 מאפינ'ס:


230 גרם קמח

5 גרם אבקת אפיה

3 גרם אבקת סודה לשתיה

1/2 כפית מלח

2 ביצים

70 גרם סוכר חום

70 סוכר לבן

160 מ"ל חלב

75 גרם חמאה מומסת

1/2 כפית משחת וניל

200 גרם שוקולד צ'יפס

70 גרם אגוזים קצוצים




אופן ההכנה:



מחממים מראש תנור לחום בינוני, 180 מעלות.

   מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים היבשים: קמח,אבקת אפיה סודה ומלח.

   בקערה נפרדת טורפים את הביצים והסוכרים, מוסיפים את החלב, החמאה ומשחת הוניל.

   יוצרים גומה במרכז החומרים היבשים, ומוסיפים את החומרים הרטובים. מערבבים רק עד אשר התערובת אחידה.

   מוסיפים את השוקולד צ'יפס והאגוזים בתנועת קיפול פנימה.

   מחלקים את התערובת לתבניות השקעים.

   אופים 15-20 דקות או עד שקיסם הננעץ באמצע המאפינס יוצא עם מעט פירורים לחים עליו.




 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי