29.1.2017 | יום א' | 17:00-22:00
מחיר | 450 ש"ח

מה נלמד?
אתם מוזמנים להכיר פתרונות אפייה ללא גלוטן וממבחר מאפים לחולי צליאק- קהל שהולך וגדל ויכול להוות נתח מכירות טוב. נכיר את התחליפים לאפיה ללא גלוטן והשימוש הנכון בהם, מייצבים, סיבים ואמצעים לאפייה טעימה, גם ללא קמח חיטה ודומיו.
- אצבעות ריבת חלב-אגוזי לוז בציפוי שוקולד
- לחמניות תפוחי אדמה ובצל מטוגן
- מאפינ'ס תמרים, פירות יער, תפוחי עץ ואגוזים
- עוגיות שוקולד צ'יפס- קינמון נטולות גלוטן