מתכונים >> רוסטביף קלאסי

רוסטביף קלאסי חגיגי


החומרים:


 2 ק"ג נתח סינטה או אנטריקוט מיושן

לתיבול-

½ כוס שמן זית

3 כפות חרדל דיז'ון (רצוי עם גרגרים)

2 כפיות פלפל שחור גרוס

½ צרור טימין טרי קצוץ

½ צרור רוזמרין טרי קצוץ

1/3 כוס דבש או סילאן

6 שיני שום כתושות

מלח לפי הטעם

 





אופן ההכנה:

  • מערבבים את כל מרכיבי התיבול, מורחים על נתח הבשר ומעסים היטב.
  • קושרים בעזרת חוט שפגאט את הנתח כולו. 
  • משהים במקרר לשעתיים לפחות, רצוי ללילה שלם.
  • כשעתיים לפני הצלייה, מוצאים את הנתח לעמוד בטמפרטורת החדר.
  • מחממים תנור לחום מקסימלי, מניחים את נתח הסינטה על רשת וצולים בתנור החם 15 דקות, מנמיכים את החום ל- 180 מעלות וצולים עוד כ-40 דקות (לדרגת צלייה מידיום).
  • מוציאים מהתנור ומשהים כ- 10 דקות לפני הפריסה.

 


 


 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי