מתכונים >> ספינג

ספינג' מרוקאי


החומרים:


 

600 גרם קמח (עדיפות לקמח לחם קשה) 

20 גרם שמרים יבשים

80 גרם סוכר

10 גרם מלח

2 ביצים

400 מ"ל מים

מיץ מתפוז אחד

150 מ"ל שמן קנולה

לסירופ:

1 ליטר מים

500 גרם סוכר

מיץ ו"סרט" מלימון אחד



 


אופן ההכנה:



מכיניסים את כל מרכיבי הבצק למיקסר מצויד בוו גיטרה ולשים כ-7 דקות עד לקבלת בצק דביק וחלק. מכסים ומניחים להתפחה עד להכפלת הנפח.

 לסירופ: מכניסים את כל המרכיבים לסיר רחב ולמרתיחים. שומרים חם.

 מחממים שמן לטיגון עמוק לטמפרטורה של 160 מעלות 

לוקחים פיסות מהבצק, יוצרים חור במרכז ומטגנים, 2 דקות מכל צד, להזהבה עדינה.

מעבירים מיד לסיר עם הסירופ לטבילה של 1 דקה. 

 מגישים מיד.

לסרטון המציג את אופן הכנת הספינג', לחץ כאן


 

 


 

ערוץ האוכל שלנו:

 

 

 

 
 
בקרו אותנו בפייסבוק
עיצוב אתרים:
ענת שמר
בניית אתרים:
סייברסיטי